Om os

 

Massagehuset ligger i centrum af Randers. Trods den centrale placering i byen er der gode og gratis parkeringsforhold.

Vi tilbyder ægte traditionel thai massage, et gammelt kropsterapeutisk håndværk der kan heale, helbrede og styrke – en behandling af spændinger og smerter, der kan være nyttig for alle – uden bivirkninger og ikke skadelig for din krop eller dit helbred. Tværtimod kan du roligt overgive din krop til denne form for massage uanset om du er 13 år eller 90 år, og uanset om du er mand eller kvinde.

Butikken ejes af Samruay Jongkrod, der er uddannet massør. Hun har arbejdet som massør både i Thailand og i Danmark. Samruay kom til Danmark i 2012, efter at have mødt en dansk mand. Sideløbende med butikken går hun på sprogskole. Samruay bliver blandt venner kaldet Nang, hvilket betyder "den lille".

Massagehuset er en butik, hvor du kan komme og mærke velværet med denne populære dybdegående massageform, som virker mod gængse lidelser som myoser, muskelinfiltrationer og ledsmerter. Den løsner spændinger overalt i kroppen og virker til at forbedre energiniveau og mentalt velvære.

Så hvis du døjer med muskelinfiltrationer, hovedpine, ondt i nakken eller bare trænger til lidt forkælelse ovenpå en stressende hverdag, så er et besøg hos Massagehuset en oplagt ide.

Vi lægger vægt på at give vores kunder en god oplevelse, og få dem til at føle sig hjemme.

Massagehuset tilbyder udelukkende seriøs kropsmassage.